Menu Error Warning Confirm Info Close Sort Facebook Twitter Instagram YouTube
 

Vi söker personal!

Om IFU Arena

IFU Arena ägs av idrotten. Det är UIF Friidrott och femton innebandyföreningar som förvaltar och utvecklar verksamheten för våra barn och ungdomar men också för elitverksamhet och för staden Uppsala. Innebandyarenan rymmer fem planer varav en stor publikarena med sitt- och ståplatser för ca 3 000 personer. På friidrottsarenan finns 810 sittplatser och det arrangeras junior- och seniortävlingar. Det finns restaurang, bar, café, kiosk, kontor, konferenslokaler och sportbutik.c Arenan Invigdes i augusti 2016. Det genomförs ca 75 elitmatcher i innebandy per år. Sedan oktober 2017 så ansvarar vi även för mat & dryck på Arenahotellet som ligger bredvid IFU Arena.
För att nå våra mål och skapa delaktighet hos alla våra medarbetare är det viktigt att du är väl insatt i vår affärsidé och våra värderingar:
”Genom idrott och glädje bidrar vi till ett bättre Uppsala”
”Vi tycker om att ha dig här”

Hos oss ska alla känna sig välkomna och välkomnade!  Vi ska ta hand om våra föreningar, hyresgäster och alla besökare på ett sätt som gör att de känner sig hemma hos oss, att besökarna vill komma tillbaka många gånger. Vår framgång vilar helt på hur vi utövar vårt värdskap
-          Arbetsglädje – fokus på ständig utveckling och stort eget ansvar gör det roligare att arbeta!
-          Mod – för att kunna vara kreativa, djärva och innovativa kan inte medarbetarna vara rädda för att göra fel!

Vi har inga lediga tjänster för tillfället