Menu Error Warning Confirm Info Close Sort Facebook Twitter Instagram YouTube
 
Är du den vi söker?

Om IFU Arena

IFU Arena ägs av idrotten. Det är UIF Friidrott och sexton innebandyföreningar som förvaltar och utvecklar verksamheten för våra barn och ungdomar men också för elitverksamhet och för staden Uppsala. Innebandyarenan rymmer fem planer varav en stor publikarena med sitt- och ståplatser för ca 3 000 personer. Alla planer har internationell standard.

På friidrottsarenan finns 810 sittplatser och det arrangeras junior- och seniortävlingar. Det finns restaurang, bar, café, kiosk, kontor, konferenslokaler och sportbutik.

IFU Arena AB präglas av moral och arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald. Arenan Invigdes i augusti 2016. Vi genomför ca 75 elit matcher i innebandy och basket per år. Sedan oktober 2017 så ansvarar vi även för frukost och middagsservering på Arenahotellet som ligger bredvid IFU Arena

För att nå våra mål och skapa delaktighet hos alla våra medarbetare är det viktigt att du är väl insatt i vår affärsidé och våra värderingar:
”Genom idrott och glädje bidrar vi till ett bättre Uppsala”
”Vi tycker om att ha dig här”

Hos oss ska alla känna sig välkomna och välkomnade!  Vi ska ta hand om våra föreningar, hyresgäster och alla besökare på ett sätt som gör att de känner sig hemma hos oss, att besökarna vill komma tillbaka många gånger. Vår framgång vilar helt på hur vi utövar vårt värdskap