Menu Error Warning Confirm Info Close Sort Facebook Twitter Instagram YouTube
 

IFU Arena söker Servis till Arenahotellet
Arenahotellet har 200 rum med 620 bäddar och är det största hotellet i Uppsala. Hotellet erbjuder flera lokaler, varav den största lokalen rymmer 200 personer. Hotellets gäster består av både stora och små grupper, konferenser, föreningar och privatpersoner. Restaurangen ska tillgodose alla hotellets gäster vilket omfattar hotellets restaurang med ala carte, frukost, föreningsmenyer anpassade  för aktiva/idrottande i alla åldrar, konferens och sällskapsmenyer. 

IFU Arena är mat och dryckesleverantör till Arenahotellet.


IFU Arena ägs av idrotten. På arenan huserar inte mindre än 17 föreningar. Utöver träningar och matcher, varav 75 matcher är på elitnivå så arrangeras mässor, konferenser och konserter. Det finns restaurang, bar, café, kiosk, kontor, konferenslokaler och sportbutik. IFU Arena AB präglas av moral och arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald. Arenan Invigdes i augusti 2016.
För att nå våra mål och skapa delaktighet hos alla våra medarbetare är det viktigt att du är väl insatt i vår affärsidé och våra värderingar: ”Genom idrott och glädje bidrar vi till ett bättre Uppsala” och ”Vi tycker om att ha dig här”

Hos oss ska alla känna sig välkomna och välkomnade! 

Vi ska ta hand om våra föreningar, hyresgäster och alla besökare på ett sätt som gör att de känner sig hemma hos oss, att besökarna vill komma tillbaka många gånger. Vår framgång vilar helt på hur vi utövar vårt värdskap

  • Arbetsglädje – fokus på ständig utveckling och stort eget ansvar gör det roligare att arbeta!
  • Mod – för att kunna vara kreativa, djärva och innovativa kan inte medarbetarna vara rädda för att göra fel!

Nu söker vi servis till Arenahotellet

Vi söker dig som vill jobba på sidan av ett annat jobb alt. studier

är positiv, flexibel och strukturerad samt har god förmåga att planera och organisera ditt arbete självständigt. Du gillar att ta egna initiativ men är en lagspelare. Du drivs av ett högt tempo och levererar alltid kvalitet på högsta nivå. Vårt gemensamma mål är att överträffa alla gäster med en upplevelse utöver det vanliga.  Arbetet kommer att vara händelserikt med varierande arbetsuppgifter och styrs av verksamheten. Din arbetstid förläggs efter verksamhetens behov, du kan arbeta tidiga morgnar/dagar/ kvällar och helger.

Arbetsuppgifterna varierar. På hotellet servering av frukost, konferens, festvåning, ala carte.

I ditt arbete ingår att du skaffar dig så mycket kunskap och information som möjligt för att på bästa sätt kunna hjälpa våra gäster och utföra verksamhetens behov tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar tillsammans med målet att överträffa gästernas förväntningar. Du är alltså en teamplayer som gärna hjälper till när det behövs och delar med dig av dina erfarenheter.

Tidigare erfarenheter och kunskaper:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom serviceyrke. Meriterande är om du jobbat inom hotell och restaurang minst 3 år alt gått utbildning.

Stor vikt lägger vi på personlighet. Du kommer att erbjudas kontinuerlig utbildning inom våra olika affärsområden ( servicecenter, lunch, matcher, frukost, ala carte, konferens och festvåning)

Viktigt för oss och våra gäster är att du aktivt bidrar till
:

  • Bidrar till en upplevelse som överträffar våra gästers förväntningar
  • Bidra till en härlig och professionell arbetsmiljö
  • Bidra till att din avdelning når uppsatta mål
  • Säkerställa att vi jobbar i enlighet med vår standard och koncept

Vad kan vi erbjuda dig?
Extra vid behov lön enligt kollektivavtal

En framåtlutad arbetsgivare som erbjuder utveckling och utmaningar

Möjlighet till uppleva unika evenemang

Personalvårdsförmån, motion och friskvård. Vår strävan är att du, som arbetar hos oss också ska ha en god hälsa.

Vi följer våra duktiga idrottare och har dem som ett föredöme – så långt vi kan!  IFU Arena erbjuder all personal, såväl tillsvidareanställd som extrapersonal, att kostnadsfritt utnyttja Gym/Rakbana och Hall F i samband med arbetet samt att delta i gruppträning som bolaget ordnar.

Ansökningar behandlas löpande

Frågor om tjänsten tas emot på: pernilla.forslund@ifuarena.se

Lön: Enligt kollektivt avtal/överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan och CV till pernilla.forslund@ifuarena.se

Märk ansökan med vilken tjänst du söker