Menu Error Warning Confirm Info Close Sort Facebook Twitter Instagram YouTube
 

Vi söker souschef till ArenaKöket!

Är du den vi söker?

Om IFU Arena

IFU Arena ägs av idrotten. Det är UIF Friidrott och 16 innebandyföreningar som förvaltar och utvecklar verksamheten för våra barn och ungdomar men också för elitverksamhet och för staden Uppsala. Innebandyarenan rymmer fem planer varav en stor publikarena med sitt- och ståplatser för ca 3 000 personer. Alla planer har internationell standard. På friidrottsarenan blir kapaciteten 810 sittplatser och det finns möjlighet att arrangera junior- och seniortävlingar. Det finns restaurang, bar, café, kiosk, kontor, konferenslokaler och sportbutik. IFU Arena AB präglas av moral och arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald. Arenan invigdes hösten 2016.

Tjänsten och personen vi söker

Som Souschef är du kökschefens högra hand. Du arbetsleder övrig personal i köket när kökschefen inte är på plats, du säkerställer kvalitet och vår höga ambition i köket. Köksteamet tillagar näringsriktig & hälsosam mat. Att ta ansvar för vår miljö är en självklarhet. Arbetet kommer att vara händelserikt med varierande arbetsuppgifter och styras av verksamhetens alla behov.

Vi behöver någon positiv, flexibel och strukturerad samt med god förmåga att planera och organisera arbetet i köket. Du gillar att ta egna initiativ men är en lagspelare. Du drivs av ett högt tempo och levererar kvalitet på högsta nivå. Du är öppen mot gästerna och brinner för att ha kontakt med dem.

Kvalifikationer

Du har minst tre års erfarenhet från liknande tjänst. Du trivs med att leda och har goda kunskaper i både köksekonomi och kökshygien. Du har ett brinnande intresse för näringsriktig och hälsosam matlagning. För oss är det viktigt att du med dina personliga egenskaper bidrar till vårt teambygge med hög kvalitet och glädje som ska genomsyra vår välkomnande verksamhet.

Tillträde
Enligt överenskommelse
Typ av anställning
Fast anställning
Erfarenhet
Erfarenhet krävs
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstider
Dag, kväll och helg
Löneform
Fast månadslön
Övrigt
Enligt kollektivavtal

Skicka din ansökan till info@ifuarena.se. Vi tar emot ansökningar så länge annonsen ligger uppe.