SENASTE NYTT

U19-VM skjuts upp

Ett historiskt U19-världsmästerskap skulle ha arrangerats i Uppsala 6-10 maj. Nu står det klart att mästerskapet skjuts upp till 2-6 september. – Vi gör det bästa av situationen och hoppas att vi kan spela då, säger Svenska Innebandyförbundets generalsekreterare Göran Harnesk.
Uppsala har länge laddat för det första U19-världsmästerskapet på damsidan i Sverige genom tiderna. 6-10 maj skulle 16 nationer inta IFU Arena. Men på grund av Coronavirusets spridning och påverkan på idrotten har nu Svenska Innebandyförbundet och Internationella Innebandyförbundet valt att skjuta upp mästerskapet till 2-6 september.

Sålda biljetter för evenemanget i maj gäller även i september (motsvarande dagar). De som har köpt biljett har möjlighet att få dem återbetalade om man inte har möjlighet att utnyttja dem i september.
Kontakta återförsäljaren
AXS:
Mejl: info@ifuarena.se
Tel: 0771-31 00 00

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi