Grattis till nomineringarna!

IFU Arena är väldigt stolta och glada över att Anna och Armand är nominerade i de prestigefyllda kategorierna Årets Kvinnliga Idrottare och Årets Manlige Idrottare på Idrottsgalan nu i januari! Vi tycker att det är otroligt häftigt att två världsstjärnor har sin hemvist på IFU Arena vilket gör att de kommer nära breddidrotten och de ungdomar som har dem som idoler.

Anna är den första innebandyspelaren någonsin som har blivit nominerad till ett individuellt pris på Idrottsgalan. Hon blev under 2019 utnämnd till världens bästa innebandyspelare och ledde som kapten för landslaget Sverige till det sjunde raka VM-guldet i Neuchatel 2019. I denna turnering så vann hon även den totala poängligan med 4 mål och 20 assist.

Armand har haft en makalös säsong bakom sig med inte mindre än två världsrekord – 6,17 och 6,18 samt att han är obesegrad i 16 raka tävlingar. Han fick även avsluta säsongen med att ta sitt första SM-Guld, och detta på hemmaplan när SM i Friidrott avgjordes på Uppsala Friidrottsarena nu i augusti.

Vi vill såklart även uppmärksamma Damlandslaget i Innebandy och Armands föräldrar som är nominerade till fina priser i kategorierna Årets Lag och Årets Ledare.

Fotografier tagna av Adam Troy

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi