Stort tack till alla som hjälpt oss!

När IFU Arena tvingades stänga med väldigt kort varsel så hamnade våra ägarföreningar i en väldigt svår sits och vi är väldigt glada att så många ställde upp. Nu vill vi skicka ett stort tack till Uppsala kommuns Idrotts- och fritidsnämndbokningsservice och Fyrishov.

Våra elitlag hade hemmamatcher inplanerade bara dagar efter stängningen och breddidrotten hade äntligen fått klartecken att börja träna och spela träningsmatcher igen.

Sent på fredagskvällen, när beslutet om stängning hade kommit, blev jag kontaktad av kommunens Idrotts- och fritidsnämnd, bokningsservice och Fyrishov som sträckte ut en hand.

Redan på måndag morgon hade vi ett möte med ett halvdussin representanter från dessa verksamheter och en vecka senare hade alla våra föreningar fått tider i alternativa hallar, som gör att verksamheterna går att driva vidare.

IFU vill än en gång rikta ett STORT TACK till alla er som i stort sett släppte allt annat och gjorde det möjligt för våra ägarföreningar att fortsätta med sin verksamhet!

Jag vill även passa på att tacka våra samarbetspartners på Gränby Sportfält, framför allt UTK och ArenaHotellet,  som har gjort vad de kan för att ta hand om våra hyresgäster på IFU.

Mvh
Tobias

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi