SENASTE NYTT

IFU Arena öppnar igen!

Nu har vi äntligen fått klartecken att öppna IFU Arena igen!

Efter en ytterligare och mer djupgående analys (av experter i området) har kommunen fastslagit att det inte föreligger någon fara med takkonstruktionen så länge det ligger mindre än 40 kg snö per kvadratmeter på taket.

Det gör att vi nu kan välkomna aktiva och övriga besökare tillbaka till arenan igen (med gällande pandemiföreskrifter såklart). Under sommar/tidig höst kommer förbättringsarbeten genomföras så att takkonstruktionen är redo för nästa vinter.

Vi slår upp portarna till arenan på tisdag 6/4 kl. 08:00 men lunchen kommer fortsatt att serveras på Arenahotellet fram till fredag 9/4. Från och med 12/4 är lunchen tillbaka på IFU Arena och vi kommer att återkomma med mer info runt detta.

Träningskortsinnehavare, ägarföreningar och hyresgäster får separata mail inför att vi öppnar upp igen.

GLAD PÅSK och VARMT VÄLKOMNA TILLBAKA!!

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi