Biljettsläpp till Dam-VM i Innebandy

IFU Arena har åter öppnat efter att vi tvingats ha stängt pga brister i vår takkonstruktion och åtgärder för att säkra taket inför vintern är nu planerade under sommaren. Vi är väldigt glada över detta och det känns därför extra kul att vi nu dessutom kan komma med nyheten att biljetter till Dam-VM i Innebandy som avgörs på IFU Arena 27/11-5/12 släpps 27/4!

På grund av nuvarande situation kring rådande pandemi så släpps det initialt ett begränsat antal biljetter i form av Helgpass för finalhelgen 4-5/12. I takt med att samhället förhoppningsvis öppnas upp och vaccinationerna tar fart så kommer det släppas fler biljetter framöver. Det går inte att boka biljetter utan det är först till kvarn som gäller. Den 27/4 släpps biljetterna här.

Foto: Adam Troy

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi