boka läger

Det är många som vill anordna sina läger på IFU Arena vilket vi naturligtvis är glada över! Det som gör oss än mer glada är att vi inte bara får stå värdar för innebandy- och friidrottsläger utan det är även andra idrotter som söker sig till vår fina arena och Gränby Sportfält!

Det finns många fördelar att anordna sitt läger på IFU Arena:

IFU Arena är lättillgängligt!
Närheten till Arlanda gör att det är enkelt för både nationella gäster som bor en bit bort samt för internationella gäster att ta sig hit. Det är även enkelt att resa hit med bil eller buss då det enbart är en kilometer från E4:an och avfart 188.

Bra och bekvämt boende!
Arenahotellet ligger bara några hundra meter bort och vi har naturligtvis ett bra samarbete med våra grannar! Vi hjälper er gärna och kan erbjuda er ett paket som även inkluderar boende.

Bra mat i vår fina restaurang!
IFU Arenas restaurang är en välbesökt och omtyckt lunchrestaurang i Uppsala! Utöver att vi har god erfarenhet av att laga god och näringsriktig mat till ungdomar som är på läger så har vi även kapacitet för ca 2 000 luncher per dag! Så, vi ordnar med logistik både kring er lunch och middag!

Gränby Sportfält!
Här finns det ishallar för både hockey, bandy och konståkning samt en utomhusarena för friidrott. Utöver det så har vi UTK-hallen som granne och där kan man spela tennis, badminton och padel. 

Är du intresserad av att boka läger på IFU Arena så är du mer än välkommen att kontakta oss och du finner ett kontaktformulär under rubriken “Kontakt”.

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi