Danny Saucedo – The Run(A)way Show

Uppsala 17 nov, 2020

DANNY SUCEDO STÄLLS IN 

”Många av er har säkert läst om att Tarfalahallen i Kiruna i mars drabbades svårt då deras tak rasade in. Tack och lov så kom ingen till skada men det fick till följd att Statens haverikommision fick i uppdrag att undersöka samtliga åtta hallar i Sverige som har liknande takkonstruktion. IFU Arena är en av dessa arenor och under tiden vi nu ingår i denna undersökning så är vi dessvärre förhindrade att ta emot konserter och mässor i vår arena. Värt att markera är att det inte finns någon anledning till oro gällande vår idrottsliga drift eftersom den inte har samma påverkan på brandbelastning, som en stor konsert eller mässa har. Vi tycker naturligtvis att det är tråkigt att Uppsala inte får besök av Danny men är samtidigt glada över att arrangören har hittat en lösning så att ni som har biljetter till konserterna i januari får möjlighet att se Dannys show.”

Våra arrangemang ska alltid vara en trygg och säker plats att besöka!

Varje enskild berörd gäst har idag fått information via den mail som uppgavs vid bokningstillfället.

Har du övriga frågor når ni arrangören på: danny@krall.se

Tobias Svensson, Uppsala IFU Arena

———————————————————————

För första gången någonsin åker Danny Saucedo ut på Sverigeturné med en helt egen show – ”The Run(A)way Show”. Showen hade urpremiär på The Theatre i Göteborg hösten 2019 och publik och kritikerkår var eniga – det här var en show som verkligen tänjde på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. Turnépremiären äger rum i Helsingborg den 1 februari 2020.

Danny bjuder på storslagen scenshow, där allt från den avancerade ljustekniken till de hundraprocentigt synkroniserade dansstegen hos de tio dansarna är genomtänkta in i minsta detalj. Och allt på scen har sitt ursprung i den genialiske konstnären Dannys huvud. För där här är inget annat än popart av bästa märke. Kritikerna är eniga – alltifrån de extravaganta kostymerna, den ovanliga scenlösningen och ljusdesignen har internationell klass. Dessutom har det i modern svensk pophistoria aldrig tidigare skapats en egen kläddesign, som är helt och hållet framtagen för artisten och hans entourage på scen.

Slutligen citerar vi Aftonbladet, som så perfekt förklarar essensen av showen i sin recension: ”För i kväll är det faktiskt inte den påkostade showen som gör störst avtryck. Det är Saucedos mångsidighet. Han briljerar lika starkt i föreställningens fartfyllda latino-segment som när han skalar av och blottar hjärtat ensam på scen.”

Välkommen till en högklassig show med en av Sveriges främsta artister och underhållare!

Showen produceras av 2Entertain och Krall Entertainment, i samarbete med United Stage.

VÄLKOMMEN!

Datum

09 - 10 jan 2021

Tid

20:00

Platser

IFU Arena Hall A
BILJETTER

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi