företagsevent

IFU Arena är den perfekta platsen om du vill ha ett företagsevent – stora som små. Det kan vara en personalkonferens med kringaktiviteter, en bankett/middag med tallriksservering eller buffé, en stor produktlansering eller en mix av olika delar. Vi erbjuder en flexibel arena och värdskap är vår spetskompetens! 

Vi är en av få aktörer i Uppsala med omnejd som kan erbjuda detta för grupper över 1000 personer – i en och samma lokal.

Hör gärna av dig om du vill bolla idéer och möjligheter, det är bara att maila oss på info@ifuarena.se. 

Bor gör du bekvämt på Arenahotellet som ligger några hundra meter från IFU Arena. Läs mer om boende HÄR

Nedan är några exempel på genomförda event på IFU Arena.

Levla Upp RM 2023

Ladies Circle och Round Table valde att ha sin årliga bankett för över 1 100 gäster hos oss. Banketten var avslutningen på en helg fylld av aktiviteter med medlemmar från hela landet. Galamiddagen dukades upp i A-Hallen med trerätters middag på tallriksservering, scen för tal och underhållning och kvällen avslutades med nattklubb framför scenen. 

SONY PRO Conference
I oktober 2023 så bjöd SONY in fotografer till IFU Arena för att visa upp deras senaste kameror med fokus på fotografering av friidrottare. Under två dagar så blandades föreläsningar i konferensrum med workshops i vår fina friidrottshall där SONY hade anlitat lokala friidrottare för fotograferna att testa kamerorna på i en miljö med aktiva idrottare. 

”Vi på Sony hade att par fantastiska dagar på IFU Arena. Det bjöds på bra service och bemötande i planeringsstadiet och dessa otroligt fina lokaler som passade oss utmärkt för denna typ av event. Arenans närhet till både Stockholm, Arlanda och övriga transportmedel gjorde detta till en lämplig plats att samla toppfotografer från hela landet. Utöver detta så gav möjligheterna till en riktigt god och smakrik lunch på samma plats ett fint plus i kanten!”, säger SONY.

(Foto: SONY)

Uppsalahems Aktivitetsdag
Heldagskonferens med föreläsningar, grupparbeten och föreläsningar på våra hallar B-E. Hallarna användes för måltider, gruppövningar och föreläsningar – och när aktiviteterna skulle genomföras hissades väggarna upp för teambuildingövningar på totalt 4 000 kvadratmeter.

”Uppsalahem genomförde en suverän företagsdag våren 2022 på IFU Arena. Vi uppskattade verkligen lokalernas flexibilitet, vi är nästan 300 anställda, men ändå gick det att skapa ”rum i rummet”. Allt flöt på väldigt fint och IFU Arena var lyhörda för våra önskemål”, säger en av cheferna på Uppsalahem efter arrangemanget.

Bankett och efterfest – SM i Dans
När alla vinnare hade korats i SM i Dans vankades bankett och efterfest.
Ca 350 deltagare åt en festlig ”baklängesmiddag” i restaurangen och lyssnade på tal.

Efter middagen var det efterfest och dans för ca 600 personer, allt till levande orkester i A-hallen in på småtimmarna.

SH Bygg 100 år
Heldagskonferens i A-hallen där SH Bygg pratade om de 100 år som varit samt de kommande 100 åren!

Förutom scen och teknik för de ca 400 deltagarna åt de både frukost och lunch i A-hallen och hade sin avslutande middag i vår restaurang.

Uppsala Idrottsgala
En galamiddag i A-hallen med över 700 gäster där Uppsalaidrottares prestationer firades under festliga former.

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi