konferensboende

Några hundra meter från IFU Arena ligger Arenahotellet som används flitigt av aktiva idrottare och konferensgäster som vill bo nära arenan. Närheten till Arenahotellet gör det både enkelt och bekvämt att vistas på IFU Arena.

Om du vill boka boende i samband med din vistelse på IFU Arena hjälper vi gärna till med priser och tillgänglighet. 

Enkelrum
Enkelrummen är smakfullt och modernt inredda med en arbetsplats, TV, mörkläggningsgardiner, badrum med dusch, toalett samt en 140 cm Queen-size bed.

Dubbelrum
Dessa rum är 22 kvm stora och passar för 1-4 personer. Rummen är smakfullt inredda med twin bed, en arbetsplats, bäddfåtölj, mörkläggningsgardiner och badrum med dusch och toalett.

Familjerum
Hotellets familjerum är till för 4-8 personer och ligger på hotellets åttonde våning. Rummen är möblerade med twin bed, bäddfåtöljer, dusch, toalett, TV och har mörkläggningsgardiner.

Handikappanpassade rum
Rummen för funktionshindrade är väl anpassade för våra gäster med rullstol. Rummen är 22 kvm, där badrummet är väl tilltaget. Samtliga rum har en 140 cm säng, en bäddfåtölj, duschstol och TV.

Extra långa sängar
I hotellets basketkorridor har alla 24 dubbelrum extra långa sängar. Rummen är smakfullt inredda med twin bed samt en bäddfåtölj. Badrummen är utrustade med toalett, dusch och TV.

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi