konsert

IFU Arenas är byggd med en trästomme – bjälkarna, väggarna och golvet bidrar inte bara till att våra besökare och aktiva får vistas i en härlig miljö, det leder även ljudet på ett oerhört bra sätt! Vi gillar vår träkonstruktion och är väldigt tacksamma över att det gör IFU Arena till ett väldigt bra ställe att uppleva väldigt bra musik på!

Vi är stolta och glada över de konserter som hittills arrangerats hos oss och vi vet att det kommer bli många många fler! Under rubriken ”Händer på IFU” på vår startsida hittar du information om vilka konserter som vi har att se fram emot och nedan finner du exempel på de artister som redan varit här och levererat förstklassig underhållning till våra besökare!

Om du letar efter en arena i Uppsala att anordna din konsert i så kan vi kort berätta att vår A-Hall tar ca 3 000 åskådare beroende på arrangemang och möblering. Vi samarbetar med Uppsalas bästa arrangörer och underleverantörer så vi kan ordna med scen, ljud, ljus och allt som behövs för en lyckad konsert!

Orphei Drängar

Tomas Ledin

Alcazar

Bo Kaspers Orkester

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi