mässa

IFU Arena är en flexibel arena vilket inte minst blir tydligt när det gäller att arrangera mässor…och besöka dem såklart! För arrangören så kan vi erbjuda mässytor från 1 200 upp till 4 500 kvm. Önskar ni en mer avskild mässa så rekommenderar vi vår A-Hall där våra elitföreningar i innebandy spelar sina hemmamatcher. Har ni önskemål om en större mässa så kan vi erbjuda de övriga fyra innebandyplanerna som en gemensam yta. Oavsett storleken på mässan så är det alltid nära till restaurang eller kiosk för förtäring och vi kan även erbjuda lokaler för enskilda möten, presentationer, debatter eller liknande. Vill ni avsluta mässan med en bankett eller uppträdande så hjälper vi även till med det!

För besökaren så är det enkelt att ta sig till IFU Arena! Mer information gällande hur du enklast tar dig hit med bil eller kommunala färdmedel finner du här

Som sagt – det är enkelt och flexibelt att anordna eller besöka en mässa på IFU Arena, så kontakta oss så berättar vi mer efter att vi lyssnat på dina önskemål! Nedan kan ni läsa om exempel på några av de mässor som vi fått nöjet att välkomna till oss!

60+ Mässan
Det här är den mässa som har den längsta historiken på IFU Arena och vi är alltid lika glada att få välkomna över 6 000 besökare per år! Som besökare möter du lokala och rikstäckande aktörer som vet exakt vad som intresserar den aktiva och moderna senioren av idag. Det är alltid ett fullspäckat scenprogram hela dagarna med kända föreläsare, underhållning, modevisningar, tävlingar och mycket annat.
Besök gärna 60+ Mässan för mer information

Martin & Servera – Inspirationsmässa
IFU Arena hann knappt slå upp dörrarna 2016 innan vi fick välkomna denna mässa till vår A-Hall. Dessa Smak- & Inspirationsmässor är välbesökta och uppskattade av både deras kunder och leverantörer. Med ett hundratal utställare och uppemot tusen besökare på flera orter i landet har detta varit ett fantastiskt positivt sätt att samla branschen. Mer information om finner du via följande länk: Martin & Servera

UF-Mässan
IFU Arena är väldigt stolta över att få förtroendet att husera denna mässa som arrangeras av Ung Företagsamhet i Uppsala. UF-mässan är årets mest inspirerande upplevelse och en mötesplats där du har möjlighet att träffa Uppsala läns framtida företagare, entreprenörer och företagsamma medarbetare.
Läs mer hos Ung Företagsamhet

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi