översikt idrottshallar

IFU Arena består av fem innebandyhallar och en friidrottshall med tillhörande 130 m rakbana och gym.

A-hallen har en publikkapacitet på ca 2 350 personer och de andra fyra innebandyhallarna har ca 500 sittplatser var. I Friidrottshallen finns det ca 800 sittplatser med möjlighet att bygga extra läktare runt 200-metersbanan.

Du kan läsa mer om varje hall här.

Våra fem innebandyhallar och friidrottshallen är under säsong (mitten av augusti till mitten av april) till stor del bokade av våra ägarföreningar när det gäller vardagskvällar och helger.
Under dagtid är oftast tillgängligheten betydligt bättre och det finns normalt sett även en del lediga tider i vår friidrottshall på helgerna före kl 10:00 samt efter kl. 15:00. Det går även bra att boka tider för mindre gruppen i Friidrottshallen på vardagskvällar efter kl. 20:00.

Under lediga tider välkomnar vi företag, förbund, externa föreningar eller privatpersoner att boka våra moderna hallar för exempelvis friskvård, träningsläger och cuper.

Om du vill boka en eller flera hallar, oavsett om det är för träning, cup eller läger kan du skicka en förfrågan till info@ifuarena.se eller så ringer du 018-20 10 10. Du kan även använda vår onlinebokning för de fem innebandyhallarna, du hittar den här: IFU Arena – Boka halltid

Friidrottshallen
A-hallen
A-hallen
B-E hallarna

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi