arenan

IFU Arena stod klart i augusti 2016 och har en inomhusyta på totalt 28 000 kvm. Arenan innehåller en huvudarena för innebandy, ytterligare 4 st fullstora innebandyplaner samt en friidrottsarena. 

Huvudarena Innebandy (Hall A)
Denna hall används primärt för innebandymatcher på elitnivå men här arrangeras det även konserter, mässor, konferenser och större banketter. Planen har en yta på 1 207 kvm och läktarna har en kapacitet för 2 353 sittande vid sportaktiviteter. 

Övriga innebandyhallar (Hall B-E)
Här bedrivs det i huvudsak innebandyträningar och breddmatcher. Varje plan har en yta på 1 133 kvm och den totala ytan för dessa planer är på hela 4 530 kvm gör den optimal för större mässor och konferenser när det inte idrottas här.

Friidrottshallen (F-Hallen)
I denna moderna friidrottshall ryms det 60 m rakbana, en rundbana på 200 m, 3 st hoppgropar, 2 st höjdhoppningsställningar, 1 st stavhoppsställning och utrymmen för kastgrenar inomhus. I angränsande lokal finns det även en 130 m lång rakbana och ett gym. Hallen har en imponerande yta på totalt 10 000 kvm.

I anslutning till arenan finns 800 parkeringsplatser, en utomhusarena för friidrott, 3 st ishockeyhallar, 1 st bandyhall och tennishallar.

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi