Partners

Att vara partner till IFU Arena är att göra skillnad.

IFU Arena ägs av 16 lokala föreningar i Uppsala och vårt uppdrag är att ge dessa föreningar bästa möjliga förutsättningar för sina verksamheter. 
Men vårt uppdrag är även att verka för en bättre närmiljö, i och med att vi fick möjligheten att hyra marken på Gränby Sportfält. 
För att utföra våra uppdrag är våra partners extremt viktiga – det är de som gör det möjligt att satsa på aktiviteter som främjar både ägarföreningarna och närområdet.

Några exempel på vad vi gör är:

IFU Dagen
Detta är en “prova-på-dag” som vi har två gånger per år för närområdets fem skolor. Alla barn som går sitt första år i skolan får komma till IFU Arena och prova på friidrott och innebandy och gå på rundvandring i arenan. 

Utbildning av ledare
Vi erbjuder, i samarbete med RF-SISU Uppland, alla föreningar att utbilda sina ledare i kursen “Ledare som lyssnar”. Det är en utbildning med fokus på barns hälsa och hur man skapar en trygg miljö och snabbt fångar upp eventuella tecken på psykisk ohälsa.

Senioraktiviteter
Vi har ett späckat program med senioraktiviteter på IFU Arena som vi tack vare våra partners kan erbjuda Uppsalas seniorer för en låg avgift.
Aktiviteterna är allt från innebandy och friidrott till yoga och afrikansk dans.

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi