boka idrottsevenemng

Det är inte bara innebandyförbund och friidrottsförbund som lägger sina tävlingar och evenemang på IFU Arena. Under de första fyra åren har vi varit värd för flera andra idrotter. Så länge våra hallar kan anpassas för just din idrott och datumet stämmer har vi ett öppet sinne för vad som kan arrangeras på IFU Arena.

Vill du anordna ett idrottsevenemang på IFU Arena? Då är du varmt välkommen att kontakta oss via det kontaktformulär som finns under rubriken “Kontakt” här på vår hemsida. Berätta för oss vad du har för idéer så återkommer vi till dig för en bra diskussion kring hur vi tillsammans skapar ett lyckat evenemang hos oss!

Med mobilt sportgolv och basketkorgar anpassade vi A-hallen i IFU Arena så att Sverige kunde ta emot Ryssland i EM-kvalet i basket hösten 2016. Tyvärr förlorade Sverige matchen men det var fullsatt i arenan och bra stämning.

Vi har varit värdar för ett antal arrangemang för badminton, bland annat SM-slutspel och Europatourtävlingen Swedish Open (som kommer tillbaka i januari 2021)

USM i handboll är ett återkommande och mycket uppskattat arrangemang på IFU Arena. Alla fem innebandyhallar görs om till handbollsplaner och det anläggs till och med en handbollsplan inne i friidrottshallen, vilket gör att vi samlar sex planer under ett tak. Med 1000 spelare och ca 7000 åskådare är det en tävling som verkligen livar upp arenan.

Under USM i maj 2019 på IFU Arena sattes rekord i både betalande publik på plats och online för detta event, det är något vi är stolta över att ha få vara en del av.

Vi har även fyllt våra hallar med utrustning för att arrangera tävlingar i bordtennis, bland annat Nordeuropeiska mästerskapet för veteraner. Eftersom vi har fyra intilliggande innebandyhallar som kan göras om till passande storlek med hjälp av vikväggar kan arrangemang växa med IFU Arena.

I oktober 2018 tog Svenska landslaget i futsal emot Nederländerna i dubbla vänskapsmatcher på svensk mark varav den ena landskampen spelades på IFU Arena. Det blev dessvärre förlust med 2-4 här hos oss men det var ett uppskattat och välbesökt event!

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi