Veteran-SM i Innebandy 2021 till IFU Arena

Svenska Innebandyförbundet har beslutat att veteran-SM ska avgöras i IFU Arena i Uppsala 5–7 februari 2021. Evenemanget förväntas locka omkring 50 lag med totalt 400 spelare. Nu kan lag anmäla sig till turneringen.

Veteran-SM är en helt ny tävling för den växande gruppen nationella veteranspelare, alltså dam- och herrspelare 35 år och 45 år. Lång erfarenhet av evenemangssamarbeten mellan Svensk Innebandy, staden, arenan och det lokala föreningslivet har varit avgörande i beslutet att förlägga evenemanget i Uppsala.

– Uppsala och IFU Arena har de senaste åren visat ett starkt engagemang och levererar alltid med kvalitet. Vi känner stor tillförsikt att Upplands Innebandyförbund hjälper till så att veteran-SM blir ett attraktivt och häftigt arrangemang. Svensk Innebandys mål för ett livslångt idrottande är en stor del i mästerskapet och vi hoppas att det kan ge ringar på vattnet i framtiden, säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Evenemanget avgörs i Uppsala 5-7 februari. IFU Arena arrangerar under 2021 veteran-SM, Innebandyfesten, U19-VM och dam-VM.

– Vi kan inte nog förklara hur mycket IFU Arena har betytt för stadens förmåga att välkomna stora deltagarevenemang inom inomhuslagidrotter. När möjligheten uppstod att få stå värd för veteran-SM var vi inte sena på startknappen. Vi ser fram emot att arrangera ett tryggt och säkert evenemang, men också bjuda på ett värdskap i världsklass, säger Anna Lindström, chef Möten och Evenemang, Destination Uppsala.

– Det är oerhört kul och spännande att få stå värd för ytterligare en stor turnering i innebandy, som dessutom arrangeras för första gången. Huruvida det blir en folkfest eller ej när vi för tillfället lever mitt i en pandemi får framtiden utvisa, men vi kommer göra allt vi kan för att det ska bli ett lyckat och förhoppningsvis återkommande event här på IFU Arena, säger Daniel Gustafson, evenemangs- och försäljningschef på IFU Arena.

KONFERENSRUM 1

Vårt största rum vetter mot innergården och har naturligt dagsljus längs hela långsidan.
Max 34 personer i skolsittning / 50 personer i biosittning
Projektor och duk
Dator
3st myggor (headset) och mixer
Interaktiva högtalare
Anslutningskablar som passar både gamla och nya Mac och PC
Mobila ståbord och skrivbord för föreläsare
Anteckningsmaterial som block och pennor
Blädderblock / Whiteboard
Trådlöst wi-fi